Hoppa till innehåll

Om K-Berg Project AB

K-Berg Project Utför Professionella, Kostnadseffektiva OVK-Besiktningar & Utredningar

K-Berg Project Är ett litet företag med stor erfarenhet och kunskap!

Om oss

K-Berg Project är ett modernt serviceföretag som jobbar med bland annat Ovk-Besiktningar, Utredningar och konsultation inom ventilation. Vi utmanar de normer och arbetssätt som så länge har styrt hantverkssektorn, För att på så vis kunna ge våra kunder lite mer.

Vi fokuserar på kvalitét, kompetens och kundservice och ställer höga krav på våra samarbetspartners.

Vi vet att de allra flesta av våra kunder själva saknar förkunskap kring ventilation och energieffektivisering vill vi inte stanna vid att bara göra just det som efterfrågas utan vi vill också kunna komma med goda råd, göra fullständiga analyser av kostnadsläge och system samt hjälpa till att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna långsiktigt!

Vi är medlemmar i FunkiS – Funktionskontrollanterna i Sverige

Se: funkis.se

Björn Lind har erfarenhet av ventilationsbranschen sedan 1985

1985-1989 Jobbar Björn som servicemontör i ett av dom större ventilationsföretagen i Stockholm där gundlades det mycket av kunskaperna inom ventilation och service!

1989-1995, Ett steg upp togs! började med Injustering och Service i ett större ventilationsföretag i Sundbyberg.

1995-2010, Startar Björn sitt första företag, Under dessa år jobbar vi med Tekniktjänster inom ventilation b.l.a. Injustering, Ombyggnader, Projektering, Kalkylering 

2010-2012, Tog Björn anställning åt ett ventilationsföretag i Sörmland och byggde upp en avdelning i Stockholm! Vi utförde många större och mindre projekt åt kommunala och statliga företag. Med ett flertal uppdrag som handlar om Ovk-Besiktningar samt Ovk-Åtgärder.

2012-2020, Egenföretagare VD och Projektledare, Då vi jobbade mestadels med nyproduktion bostäder åt dom större byggföretagen i Stockholm, flerfamiljshus och småhus, men även nyproduktion av restauranger större kontor och hyresgästsanpassningar av lokaler samt en hel del ombyggnader och Ovk-Åtgärder

2020-, K-Berg Project som Arbetar med sin huvudsakliga syssla att utför kostnadseffektiva Ovk-Besiktningar åt företag och bostadsrättsföreningar i Stockholms län och Mälardalen! 

K-Berg Project jobbar mot Företag och Bostadsrättsföreningar, Med OVK-Besiktningar, Injusteringar, Utredningar, Konsultation, Dokumentation mm.

Med Vänlig Hälsningar

Björn Lind
K-Berg Project AB
Org. Nummer: 559243-8955
Mail. info@kbergproject.se
Stenbocksvägen 8
141 33 Huddinge